Skappel – Med kærlighed til strik
Forfatter: Dorthe Skappel
Udgivelsesdato: 30. april 2019
Forlag: Turbine
Oversat af: Rachel Søgaard
Format: hardcover
ISBN: 9788740653960
Antal sider: 232
Originalland: Norge
Sprog: Dansk
Bedømmelse: Hvis du er til oversize og luftige bluser så er dette den perfekte strikkebog, oskrifter som er nemme at strikke - dog synes jeg at der mangler lidt variation i de opskrifter som er i bogen. Men det er nok mere en smagssag.
Karakter:
3,0 rating
Bogen kan købes online hos:
Anmeldelse:

Kender du ikke også godt fornemmelsen af at kunne komme hjem og så bare tage en af dine egne hjemmestrikkede bluser op af skuffen, og tage den på ? den der helt specielle fornemmelse af at nyde dit eget værk og det bløde, dejlige uldstrik. Den fornemmelse kender norske Dorthe Skappel og hendes døtre alt til. Og det er der mange, der gør, for Skappel er et anerkendt varemærke i norske strikkekredse.

I bogen ”Skappel – Med kærlighed til strik” deler Dorthe Skappel rundthåndet ud af sin store passion for lækkert, farvestrålende garn og strikkede bløde sweatre. Der er opskrifter på blandt andet lange cardigans, hættetrøjer og løse sweatre med smukke mønstre så det kan nærmest være helt svært at vælge hvilken eller hvilke opskrifter der skal strikkes. Det bliver nok ikke blot til et projekt, men måske nok til nogle flere af de mange opskrifter i bogen.

Forfatteren af bogen er en kendt tv-producer i Norge og samtidig inkarneret strikke, sammen med sine døtre har hun designet en række sweatre i flotte mønstre. Hendes designs er enkle og nemme at strikke, alle som oversize bluser så de er gode at  putte sig i og holder varmen.

Alle opskrifterne er beskrevet helt enkelt og med inspirerende billeder og brugervenlige diagrammer og illustrationer. Alle opskrifter findes i størrelserne small, medium og large. Så her kan både små og store størrelse finde deres favorit.

Bogen er oversat til dansk af strikkedesigner og strikkebogsforfatter Rachel Søgaard

Forlagets beskrivelse

Den kendte norske strikker og tv-producer Dorthe Skappel har skrevet denne smukke strikkebog fyldt med nye opskrifter på skønne sweatre. Her er mange favoritter at vælge mellem. Sweatrene strikkes i smukke farver og garnkvaliteter, og opskrifterne og beskrivelserne er enkle og findes i størrelserne (S) M (L) – med inspirerende billeder og brugervenlige illustrationer.