Blog

Beroligende godnathistorie hjælper børn til en bedre søvn

Eventyret er kun lige begyndt for det nye forlag Jungledrømme som er blevet grundlagt her i 2021, og som nu er aktuel med deres anden søvndyssende udgivelse, der skal hjælpe endnu flere børn til at finde ro og få en bedre søvn.

Anna Knakkergaard og Julie Dam er kvinderne bag Drømmejunglens søvndyssende univers, der allerede nu hjælper børn i hele Danmark til en bedre søvn hver eneste dag. Med bogen ’Drømmefangeren – en magisk godnathistorie om følelser og drømme’ vil Anna og Julie hjælpe de børn, der har svært ved at falde i søvn, fordi de frygter uhyggelige drømme.

‘Drømmefangeren’* er en bog som skal være med til at inspirere til gode snakke med dine børn om følelser og drømme, og om hvordan både svære og beroligende følelser smitter. I bogen møder vi dyrebørnene fra forlagets første udgivelse: ’Drømmejunglen’*. Dyrebørnene skal hjælpe Hubert med at finde sin elskede drømmefanger, der desværre er forsvundet. Mens Hubert leder efter sin Drømmefanger, må han håndtere svære følelser som skuffelse, angst og vrede. Heldigvis har han både søde venner og en magisk fantasi, så det hele skal nok ende godt. Bogens afslutning indeholder, ligesom forlagets populære bog Drømmejunglen, beroligende hypnoseteknikker, så barnet kan falde trygt til ro. Bogen indeholder desuden kreative tegneøvelser samt viden om børns drømme.

App og andet materiale til familierne materiale til familierne
’Drømmejunglen’ er også navnet på forlagets app. I appen får børnene mulighed for selv at lytte til historierne, når de skal sove – enten hjemme, eller hvis de skal sove et fremmed sted. Historierne i appen kan afspilles med drømmende junglemusik i baggrunden, som fortsætter længe efter, at historien er afsluttet. Kombinationen af de beroligende historier og den blide musik hjælper barnet med at finde roen og falde i søvn.
Julie og Anna udvikler løbende forskelligt andet materiale, som kan hjælpe børnefamilierne, med at gøre puttetid til en hyggestund og få styr på søvnen. På Drømmejunglen.dk kan du helt gratis downloade søvndagbøger eller forskellige øvelser, der kan hjælpe både børn og forældre.

* indeholder affiliatelink