Blog

Lyt til lydbøger med Bog&idés nye app

Bogkæden Bog&idé har netop lanceret deres egen app hvor du kan lytte til en lang række lydbøger, og frem til d. 15. januar 2023 har de et rigtig godt tilbud som giver dig 6 måneders streaming af lydbøger til 0 danske kroner.

Tilbuddet giver for 1 bruger, 6 måneders ubegrænset streaming af lydbøger – efter at de 6 måneder er gået vil prisen være 89 DKK/mdr. uden binding.

Når du har en app på din mobil, har du hele tiden dit helt eget bibliotek i nærheden – her behøver du ikke afsætte tid til at tage ned på det lokale bibliotek, og være heldig at nå det indenfor åbningstiden. I stedet kan du via app’en finde de bøger som interesser dig, og enten streame dem direkte eller downloade til mobilen. Så kan du lytte til dem mens du sidder i toget, er ude at gå eller når du kører i bil i stedet for at lytte en kedelig radiokanal.

Udvalget af lydbøger i app’en er virkelig stort, så her er faktisk noget for alle aldersklasse – og også de helt nyeste udgivelser som for eksempel:

– Spionchefen, af Lars Findsen
– Jeg er her jo, af Zandra Alex Berthelsen
– Mickeys uhyggelige halloween, fra Disney
– Troldepus og musene, af Dines Skafte Jespersen
– Elins død, af Sara Blædel eller
– Skyggeriget af Kim Faber og Janni Pedersen

…og mange mange flere lydbøger.

Hvordan kommer du igang ?

Alt hvad du skal gøre er at klikke på dette link – Hør lydbøger i 6 måneder til 0 DKK, herefter opretter du en profil hos Bog&idé, i løbet af oprettelsesprocessen bliver du bedt om at angive eventuelle rabatkoder, her indtastes rabatkoden – APP2023

Tilbuddet gælder kun frem til 15. januar 2023

Indlægget indeholder affiliatelink til Bog&ide