Krimi

Vinterland

Bogen Vinterland, er debutkrimien skrevet af journalisterne Janni Pedersen og Kim Faber – som begge har mange års erfaring med journalistisk stof som kultur og ikke mindst kriminalstof. Bogens tykkelse leder da også hen på at her kan bruges rigtig mange timer med læsning, for den er tykkere end mange andre krimier.

Bogens hovedpersoner er de to tidligere makkere i politiet – Martin Juncker og Signe Kristiansen, hvor Martin Juncker nu er startet som leder af en lokal politistation og makkeren Signe Kristiansen, befinder sig på Politigården i København.

Det er lige op til jul, og julestemningen er ved at brede sig i det meste af Danmark, der skal lige nåes de sidste julegave indkøb inden den kommende juleferie og tid med familien. Så springer en bombe på et julemarked i det indre København. Martin Juncker og Signe Kristiansen må i gang for at opklare hvad der er sket og hvem der står bag angrebet. Handlingen kører i to spor, hvor vi følger det tidligere makkerpar – henholdsvis i København og i det midtsjællandske hvor Martin Juncker opholder sig en stor del af tiden.

Det er en af de bøger, hvor det er så svært at gennemskue plottet, og afslutningen kommer fra en helt uventet kant så man som læser sidder tilbage og tænker – det så jeg ikke lige komme…. – kan klart anbefales, fantastisk debut fra de to forfattere.


Info om bogen

Forfatter: Janni Pedersen og Kim Faber
Udgivelsesår: 2019
Forlag: Politikens Forlag

Hvor kan du købe bogen

På Bog & IdeVinterland
På SaxoVinterland

Spænding til sidste side

Spænding

Et brag af en debutkrimi fra parret Faber og Pedersen, spænding og et scenarie som er så tæt på virkelige hændelser at man får gåsehud når man læser bogen

User Rating: No Ratings Yet !

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button