Om Bogtips

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog. Med alle de mange bøger vi har læst gennem årene, og ikke mindst med de mange bøger som helt sikkert vil blive læst fremadrettet, så er det jo oplagt at dele denne interesse for bøger med andre bogelskere/læsenørder. Dermed kommer boganmeldelser jo ind i billedet, for hvilket bedre formål med en boganmeldelse end at fortælle andre interesserede om gode bøger som er værd at læse.

Så på den måde blev Bogtips til, her har vi mulighed for at skrive om de bøger vi har læst og som vil blive læst, for på denne måde at holde liv i det at læse en bog. En disciplin som måske er ved at blive glemt i vores teknologiske verden med mobiler og tablets, hvor det er billeder og film som oftest har første prioritet. Vi vil ikke udelukkende holde os til at anmelde danske bøger men kan også sagtens finde på at skrive boganmeldelser af bøger på andre sprog, eksempel engelsk eller tysk.

Vores favoritgenre indenfor bøger er i den grad krimi og spænding, krydret med romaner og så har vi en forkærlighed for kogebøger.

Du kan også finde Bogtips på de sociale medier:
Instagram – https://www.instagram.com/bogtips/
Facebook – https://www.facebook.com/bogtipsdk/

Back to top button