Krimi

En torn i øjet

Første bind i serien om den københavnske efterforsker Rebekka Holm som arbejder hos Rigspolitiets Rejsehold. Handlingen foregår i og omkring København, men i denne første bog foregår en stor del af handlingen i det sønderjyske, nærmere bestemt i Ringkøbing. Her er den 22-årige Anna Gudbergsen fundet brutalt myrdet med talrige knivstik i et område omkring Ringkøbing Fjord.

Rebekka Holm bliver sendt til Ringkøbing for at efterforske mordet på den unge kvinde, her kommer hun til at arbejde sammen med den lokale betjent Michael Bertelsen. For Rebekka er Ringkøbing ikke blot en by i Danmark, det er nemlig hendes fødeby så sagen bliver et gensyn med en by som hun for længe siden har forladt og nu er nødt til at gense uanset hvor meget hun helst vil undgå dette.

Efterforskningen udvikler sig da en lille pige pludselig forsvinder, og de 2 sager viser sig at hænge sammen, og ikke mindst da det viser sig at der også er en sammenkædning til Rebekkas egen barndom og opvækst i byen. Langsomt begynder en dyster fortid at dukke frem, en fortid som hun for længst har lagt godt og grundigt bag sig. Og så ikke helt alligevel….der er lagt op til spænding og intriger med denne debutkrimi fra Julie Hastrup. Den type krimi hvor man danner sin egen ide om gerningsmanden, men så på de sidste sider bliver der vendt fuldstændig op og ned på det billede, når afsløringen kommer. Her kan jeg roligt sige at det ikke er som forventet.

Info om bogen

Forfatter: Julie Hastrup
Udgivelsesår: 2009
Forlag: Politikens Forlag

Hvor kan du købe bogen

På Tales.dkEn torn i øjet
På Saxo.dkEn torn i øjet

Så er der krimi

Krimi

Når først man som læser begynder at lære Rebekka Holm at kende, så er der spænding og intriger på hele paletten

User Rating: No Ratings Yet !

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button