Blog

Nyt liv til brugte bøger

Når man som os her på bloggen, rigtig godt kan lide bøger – ikke mindst at læse bøger men også at have dem stående på reolen, så er der kommet en hel del bøger til som fylder godt på reolen. Måske det er ved at være tid til at overveje om nogle af dem måske skal have et nyt liv på en andens bogreol, for der er helt sikkert flere af bøgerne som vi nok ikke får læst igen.

Men så er det heldigvis godt at der er nogen som har valgt at være med til at lade bøger leve et nyt liv og komme videre til andre læsere som kan få mulighed for at læse en god historie eller bare fordybe sig i bøgernes fantastiske verden.

Her får du nogle af de muligheder som findes for at sælge og købe brugte bøger.

Boggaragen

Har du nogle bøger som du ikke læser mere, så kan du sælge dem via Boggaragen.dk, samtidig kan du også købe bøger – det er ikke nye bøger men bøgerne er i fin stand og kan sagtens læses mange gange endnu. Så gå på opdagelse hos Boggaragen.dk og se om de har lige den bog som du savner.

Se mere på Boggaragen.dk

Saxo

Udover at sælge en masse gode og nye bøger, så tilbyder Saxo.com også at du kan sælge dine bøger eller købe brugte bøger. Det kræver dog et Premium-abonnement til Saxo.

Se mere om brugte bøger på Saxo.com

Bogbasen

Bogbasen har et stort udvalg af brugte bøger, her kan du finde både fagbøger, skønlitteratur, børnebøger og studiebøger. Du har desuden også mulighed for at sælge dine brugte bøger, eller måske efterlyse en bog som du forgæves har ledt efter.

Se mere på Bogbasen.dk

Bookstone

Butikken Bookstone tilbyder brugte bøger indenfor en lang række kategorier, for bare at nævne nogle enkelte så kan du finde kogebøger, havebøger, bøger om sport, håndarbejde, rejse, husdyr og mange flere.

Se mere på Bookstone.dk

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button