BøgerKrimi

Som man sår af Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt

Blandt de krimier som jeg virkelig har set frem til i 2022 er Som man sår af makkerparret Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt. Som man sår er 7. bind i serien om den provokerende kriminalpsykolog Sebastian Bergman og teamet fra Rejseholdet.

Hvad er det, der gør at jeg, at jeg holder så meget af bøgerne om Sebastian Bergman. Først og fremmest så er det Hjorth/Rosenfeldts evne til at skrue et godt plot sammen og så har de skabt nogle interessante karakterer i denne serie, hvor ikke mindst Sebastian Bergmans kamp med sig selv og omgivelserne er gennemført. Med Sebastian Bergman har de skabt en figur som jeg både kan næsten elske og hade på samme tid. Og netop Sebastian Bergmans kamp med sig selv fylder en del i Som man sår.

Forlagets beskrivelse

Sebastian Bergmans inderste mørke endevendes i dette syvende og næstsidste bind i Hjorth/Rosenfeldts bestsellerserie.

Tre år er gået. Vanja Lithner har overtaget Rejseholdet, og det nye teams første opgave bliver at stoppe en skarpskytte, som efter tre mord på blot få dage har sat en skræk i livet på alle i Karlshamn. Der findes ingen ledetråde, ingen vidner, og ofrene synes tilfældigt udvalgt. Alle i byen er potentielle skydeskiver.

Sebastian Bergman har søgt en mere stille tilværelse, siden han blev morfar, og arbejder nu som psykolog og terapeut på deltid. Da han kontaktes af en mand, der har brug for hjælp til at bearbejde sine oplevelser under tsunamien i 2004, hvor Sebastian selv mistede sin hustru og datter, vendes alt på hovedet.

Billy skal være far og bestemmer sig for at han ikke længere vil acceptere sine mørke, hemmelige drifter. Men fortiden glemmer ikke. Spørgsmålet er, hvor langt Billy er villig til at gå for ikke at blive afsløret.

Som man sår er syvende og næstsidste bind i Hjorth/Rosenfeldts krimiserie om kriminalpsykolog Sebastian Bergman og Rejseholdets team

Anmeldelse

Hjorth Rosenfeldt har endnu engang begået en super velskrevet, spændende og samtidig fængslende plot med kriminalpsykologen Sebastian Bergman i hovedrollen. Fokus skifter elegant mellem bogens (og seriens) forskellige plot.

Som man sår er 7. og næstsidste bind i serien om Sebastian Bergman. Den er, som de foregående seks bind, en overbevisende historie, hvor den provokerende krimipsykolog Sebastian Bergmann er i en klasse for sig selv. Der bliver i den grad lagt op til et brag af en finale når næste og sidste bog i serien udkommer.

Om Som man sår

Sprog: Dansk
ISBN: 9788740074710
Forlag: Hr. Ferinand
Sideantal: 384
Udgivet: 25. februar 2022

Som man sår kan købes hos Saxo.com
Som man sår kan købes hos tales.dk
Som man sår kan købes hos Bog&idé

Som man sår af Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt

Velskrevet, spændende og fængslende.

Hjorth Rosenfeldt har endnu engang begået en super velskrevet, spændende og samtidig fængslende plot med kriminalpsykologen Sebastian Bergman i hovedrollen. Fokus skifter elegant mellem bogens (og seriens) forskellige plot. Sebastian Bergmann er i en klasse for sig selv.

User Rating: No Ratings Yet !

Andre artikler

Back to top button