Den blandede hylde

Tinkas juleeventyr

Til julen hører et godt jule eventyr, og ikke mindst et jule eventyr i børnehøjde – det er lige præcis hvad Tinkas juleeventyr er. Et jule eventyr med nisser, drama, hemmeligheder og mystik.

I bogen møder vi nissepigen Tinka som må ud på en rejse for at finde sandheden om sin egen og nissernes historie. En rejse som byder på lidt af hvert, ikke mindst en tur eller måske flere ture til menneskenes verden. Her møder Tinka drengen Lasse og sammen begiver de sig på eventyr fyldt med farer, for at finde løsningen på hvorfor nisserne for mange år siden mistede magien.

Desværre er Tinka og Lasse ikke de eneste som er på jagt efter en forklaring, i et forsøg på at overtage magten fra sin far er kronprins Fileas nemlig også interesseret i at opklare mysteriet.

Når Tinka og Lasse at finde ledetrådene så de kan få opklaret mysteriet inden det bliver juleaften, det kan du kun finde ud af ved at læse bogen.

Forlagets beskrivelse:

“Tinkas juleeventyr” er Flemming Klems populære juleeventyr om nissepigen Tinkas eventyrlige rejse for at finde sandheden om sin og nissernes historie.

Nisseceremonien afslører, at Tinka ikke er som de andre nisser. Derfor drager hun ud på en farlig færd for at finde ud af hvem hun egentlig er, og hvor hun kommer fra. Rejsen fører hende til menneskeverdenen, hvor hun møder den frække dreng Lasse. De to opsøger sammen den gådefulde sandhed om, hvorfor nisserne tabte deres magi, og hvorfor mennesker og nisser ikke har levet sammen i over 100 år. Men de forfølges af kronprinsen Fileas, som vil gøre alt for at standse Tinka og Lasse i at finde sandheden, så han selv kan overtage magten.

“Tinkas juleeventyr” er en medrivende julefortælling med masser af spænding, hygge og fantasi! Bogen er skrevet af hovedforfatteren bag julekalenderen, Flemming Klem.

Fakta om bogen

Forfatter: Trude Teige
Udgivelsesdato: 29. september 2020
Forlag: Politikens Forlag
ISBN: 9788740066012
Antal sider: 352


Her finder du bogen:

Indlægget indeholder reklamelinks.

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.
Back to top button