Børneavisens kogebagebog

Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

En bage- og kogebog som kun er for børn – ja, det er ihvertfald lige præcis hvad denne bog er. Voksne forment adgang, burde der næsten stå på forsiden. For nu har børnene nemlig fået deres egen samling af opskrifter til både bagning og madlavning.

Her er der den oplagte mulighed for børnene til at tage forældrene med i køkkenet og vise hvad de kan med potter og pander. Opskrifterne i Børneavisens kogebagebog er helt enkle og nemme at gå til og følge.

Bogen starter med en god introduktion til det forskellige køkkengrej som skal eller kan bruges, en god forklarende tekst med tegninger som tydeligt illusterer hvad der er tale om. Herefter er der en række praktiske og ikke mindst informative beskrivelser om retter, specialiteter fra forskellige dele af Verden samt af ingredienserne.

Bogen indeholder opskrifter fra flere af Den store bagedyst celebrities, så det er bare med at komme igang og gribe bageskålen for de her opskrifter skal prøves. Supernemt illustreret med fine tegninger som virkelig gør det nemt at følge opskrifterne og fortæller hvad der skal ske. Her er der ingen tvivl, og ellers falder det i kategorien kreativ tolkning af opskriften.

Derudover er der også opskrifter som kommer fra læsernes egne opskriftsgemmer, så der er guld her. Her er opskrifter på alt fra Cordon Bleu, over græskarsuppe, brændende kærlighed til dadelkugler. Her er det børnenes favoritter, der er i fokus. Mad som de kan lide at spise og tilberede.

Info om bogen

Forfatter: Børneavisen
Udgivelsesår: 2020
Forlag: Politikens Forlag

Hvor kan du købe bogen

På Tales.dkBørneavisens kogebagebog
På Saxo.dkBørneavisens kogebagebog

Vis mere

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.
Back to top button