Blog

Faber & Pedersen vinder MARTHA-prisen 2022

Forfatterparret Janni Pedersen og Kim Faber kan nu også omtale sig som vindere af MARTHA-prisen, prisen for 2022 har de modtaget for bogen Kvæler som er 3. bind i serien om politikommisær Martin Juncker.

I 2022 er det 34. gang at prisen uddeles, og er Bog & Ide’s forfatterpris. Det karakteristiske ved prisen er at det er de danske læsere som bestemmer hvilken forfatter/forfattere som skal vinde årets pris. Hele Juncker-serien er solgt til udgivelse i ti lande.

Kim Faber og Janni Pedersen var i år nomineret til prisen blandt et stærk forfatterfelt bestående af Thomas Korsgaard, Morten Pape, Michael Katz Krefeld, Iben Mondrup, Jussi Adler-Olsen, Ann-Cathrine Riebnitzsky og Stine Askov.

Med æren som årets modtagere af MARTHA-prisen følger en statuette udført af billedkunstner Kaj Rugholm samt et håndtegnet forfatterportræt af tegner Morten Ingemann, som især er kendt for striben ’Og det var Danmark’ i Ekstra Blandet.

Du kan købe 3. bind i serien hos Bog & Ide – Kvæler

Parret er allerede klar med deres 4. bind i serien, som kan også kan købes hos Bog & Ide – Skyggeriget

Se vores anmeldelser af Vinterland og Satans Sommer, som er henholdsvis 1. og 2. bind i serien

Forfatterfoto: Thomas Howalt Andersen

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button