Blog

Forfatter Anne Rice er død

Forfatter til En vampyrs bekendelser – Anne Rice er lørdag død i en alder af 80 år, ifølge sønnen Christopher Rices opdatering på moderens Facebook-profil døde moderen som følge af komplikationer i forbindelse med en hjerneblødning.

Anne Rice har solgt mere end 150 mio. bøger over hele verden, herunder den nok mest kendte En vampyrs bekendelser som var hendes første bog. Bogen udkom i 1976 og gik hurtigt hen og blev en bestseller. Bogen blev senere filmatiseret i 1994 med blandt andet Tom Cruise og Brad Pitt i hovedrollerne.

Hun fortsatte med at skrive bøger, blandt serie The Vampire Chronicles samt en række bøger med seksuelle undertoner – her brugte hun blandt andet pseudonymerne Anne Rampling og A.N. Roquelaure.

Hun kom fra en katolsk familie med irsk afstamning , og blev gift med digteren Stan Rice, som døde i 2002. Parret fik 2 børn, hvoraf de mistede datteren i en alder af blot 6 år. Sønnen Christopher er også forfatter.

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button