Krimi

Bjerget

Spænding på første klasse, ingen tvivl om det. Bogen fanger fuldstændig fra første side, og er svær at lægge fra sig når spændingen lige så stille og ubemærket opbygges.

Forfatteren – Luca d’Andrea er italiener, og handlingen foregår i Dolomitterne hvor han selv bor og arbejder som skolelærer. Handlingen udspiller sig som nævnt i Dolomitterne, hvor amerikaneren Jeremiah – gift med en italiensk kvinde, flytter hjem til hendes fødeby Siebenhoch. Her hører han ved et tilfælde om en hændelse som skete mere end 30 år tidligere – blandt indbyggerne omtalt som “massakren i Bletterbach”. I kløften Bletterbach blev 3 af byens unge fundet dræbt og maltrakteret uden at man nogensinde kunne få opklaret hvad der egentlig var sket.

Efter en alvorlig ulykke, har Jeremiah brug for at komme til kræfter så af en blanding af kedsomhed og nysgerrighed begynder han at grave i historien. Ikke fordi at fortælle-viljen er særlig stor blandt byens indbyggere, for det ripper op i mange sår hos de involverede og ikke mindst de efterladte. Efterhånden som han dykker ned i de forskellige sider af dramaet ved at snakke med byens indbyggere, begynder der at tegne sig et ubehageligt billede – og hele denne “efterforskning” får samtidig store konsekvenser for hans egen familie.

En meget intens krimi, som er meget velskrevet og forfatteren formåer at holde spændingen til det sidste. Samtidig så alligevel lige at give det sidste twist på overraskelsesmoment, så man efterlades med den der tomme fonemmelse når sidste side er færdiglæst. Så er spørgsmålet bare – hvornår kommer næste krimi fra forfatteren….

Info om bogen

Forfatter: Luca D’Andrea
Udgivelsesår: 2017
Forlag: Lindhardt & Ringhof

Hvor kan du købe bogen

På Tales.dkBjerget
På Saxo.dkBjerget

Åndeløs spænding

Superspændende

Superspændende krimi som bare opbygger spænding gennem hele handlingen, og afslutter med den helt store overraskelse.

User Rating: No Ratings Yet !

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button