Krimi

Svar hvis du kan høre mig

Endnu en super svensk krimi – de må have et specielt gen eller få noget specielt krimi-drik i sutteflasken, for de kan bare skrive gode krimier i Sverige. Bogen her blev da også læst på meget kort, den var svær at lægge fra sig så heldigvis var vejret godt og havestolen det perfekte sted at læse bogen.

En tidlig morgen i oktober måned, samles den lokale jagtklub i byen Uvanå – med det formål at tage på elgjagt. Da der lidt senere lyder skud, tror deltagerne naturligvis at der er skudt en elg men sandheden viser sig at være en anden. En af deltagerne bliver fundet skudt og hans datter, som var med på jagten er sporløst forsvundet. En af deltagerne i jagten er tilfældigvis den lokale politichef Petra Wilander, som ikke kan være med til efterforskningen men alligevel er med på sidelinien. Ikke helt på sidelinien, er journalisten Magdalena Hansson, som egentlig er på barsel med datteren Liv men da hendes arbejdsplads trues af nedskæringer, trækker hun i arbejdstøjet for at følge med i efterforskningen.

Da bogens handling foregår over blot 6 dage, er der fart på og spændingen udebliver heller ikke. Et velskrevet og velkomponeret plot som ikke mindst er godt forberedt, så at slutningen kommer som en overraskelse. Hvor der i mange krimier, gives små hints eller plantes ideer om hvem gernings-manden kan være – så forløses det afgørende clue først helt til sidst. Ligesom en god krimi skal være.

Info om bogen

Forfatter: Ninni Schulman
Udgivelsesår: 2013
Forlag: People’s Press
Bogen er 3. bog i serien om Petra Wilander fra Hagfors Politi og journalisten Magdalena Hansson.

Hvor kan du købe bogen

På Tales.dkSvar hvis du kan høre mig
På Saxo.dkSvar hvis du kan høre mig

Vanedannende...

Den lokale jagtklub går på jagt, en af deltagerne og hans datter forsvinder. Herfra følger 6 intense dage hvor der arbejdes på højtryk med efterforskning fra politiet, og en lokal journalist.

User Rating: No Ratings Yet !

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button