Roman

Sommerfugleklanen – Pavens yndling

Efter en start, hvor man som læser sidder og tænker over hvornår der begynder at ske noget, så skifter scenariet hurtigt og spændingen begynder lige så stille at blive opbygget. Jeg kendte ikke noget til forfatteren Troels M. Palshof før jeg begyndte på bogen og valgte bogen fordi den lød spændende og fordi at forsiden så interessant ud. Så jeg havde ingen anelse om hans skrivestil eller om han havde skrevet andre bøger.

Sommerfugleklanen – Pavens yndling, er en bog som starter med en lidt lang indledning og undervejs bygges op med handlingens 3 hovedpersoner. Der dukker hele tiden nye aspekter op i handlingen om de 2 agenter Tristan og Clara, som normalt danner makkerpar i deres politi-arbejde hos det amerikanske CIA, som nu ufrivilligt bliver sat sammen og involveret i deres største efterforskning nogensinde. På den eller den anden måde, begynder der at dukke noget med sommerfugle op – små antydninger og spor som vækker interessen på en pirrende måde og samtidig uden at afsløre for meget. Sammen med deres administrative hjæper Elsa, kommer de ud i flere intense og farlige situationer hvor man som læser har glemt alt om verdenen ude omkring og bare må læse videre.

Med Sommerfugleklanen har Troels M. Palshof sin debut som forfatter indenfor spændingsgenren. Fra at have startet egen virksomhed og arbejdet med blandt andet konceptudvikling, er han nu gået hen og blevet forfatter med 3 bøger i serien om Pavens Yndling. Vi ser frem til at der forhåbentlig kommer flere bøger fra ham.

Info om bogen

Forfatter: Troels M. Palshof
Udgivelsesår: 2017
Forlag: Politikens Forlag

Hvor kan du købe bogen

På Tales.dkSommerfugleklanen
På Saxo.dkSommerfugleklanen

Andre bøger af Troels M. Palshof

Drømmehviskerne
Efterfølgeren til Sommerfugleklanen, hvor vi igen følger med Tristan og Clara i deres nye tilværelse som nu ex-CIA agenter. Handlingen er koncentreret og konstant helt uventet, hvert sideskift ventes med spænding, for hvad byder handlingen nu på. Super spænding af en dansk forfatter.

Larverne
Den 3. bog i serien om Pavens Yndling, og hvor det er næste generation som bliver hvirvlet ind i mystikken om Pavens Yndling. Her er der krimi og spænding, blandet med computerspil, hacking og fantasi. En bog som er perfekt til børn som godt kan lide en god krimi, men kan også sagtens læses af voksne og som har læst de 2 andre bøger i serien.

Hæsblæsende

Hæsblæsende og intens spænding

Når plottet rigtig går igang, så er der fuld fart på en hæsblæsende og intens jagt på hvem, hvad, hvor er Pavens Yndling

User Rating: No Ratings Yet !

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button