Blog

Hvor der er hjerterum

For de to søstre Samantha og Ella Mitchell er julen den dyrebareste tid på året, for den handler om samvær, kærlighed og traditioner. Men mest af alt handler den om at indhente alt det, deres barndoms jul ikke havde. I år skal de dog også købe gaver til den sidste person, de havde regnet med at holde jul sammen med – den mor, de ikke har set i fem år. Da hun pludselig ringer og lover, at alt vil blive anderledes denne jul, bliver søstrene nemlig enige om, at de vil tilbringe den sammen med hende. Spørgsmålet er nu, om deres forhåbninger bliver indfriede i dette moderne juleeventyr.

Gayle Mitchell har en succesrig karriere som forretningskvinde, men succesen har kostet hende forholdet til sine døtre. Den hårde opdragelse, som skulle gøre dem stærke, har i stedet fået dem til at trække sig fra hende, indtil et glimt af hendes egen dødelighed får Gayle til at prøve at gøre sin fejl god igen. Mens sneen daler, og de skal fejre jul sammen som familie for første gang i mange år, må kvinderne i Mitchell-familien erkende, at det at se fortiden i øjnene somme tider er det, der skal til for at hele et knust hjerte.

Info om bogen

Forfatter: Sarah Morgan
Oversætter: Lene Skovfoged Haagh
Udgivelsesdato: 2. November 2021
Boggenre: Skønlitteratur
Forlag: HarperCollins
Sideantal: 400
ISBN: 9788771918700

Om forfatteren

Sarah Morgan skriver romantiske historier om moderne kvinder og mænd. Hun har solgt mere end 21 millioner bøger på knap 30 forskellige sprog. Sarah bor lidt uden for London sammen med sin familie. Tidligere udgivelser er Vintersøstre, Sommer i Paris, Vinterbryllup og Familie for begyndere.

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button