Blog

KODENAVN BANANAS

Under Anden Verdenskrig regner bomberne ned over den engelske hovedstad London. Samtidig – nede i byen – udvikler den forældreløse dreng Erik et helt særligt venskab med den meget specielle gorilla Gertrud.

Erik tilbringer alle sine dage på det sted, hvor han er allermest glad: i Londons zoologiske have. Men en dag bliver det for farligt at opholde sig i zoo, og så må Erik begive sig ud på et storslået eventyr for at redde Gertrud.

De to flygter sammen med Eriks onkel Monty, som er dyrepasser. De finder et skjulested ude ved kysten, og her får de færten af et tophemmeligt nazistkomplot … undslipper med nød og næppe skurkenes lange kløer … og ender med at klare ærterne!

Bogen er perfekt til oplæsning for børn mellem 6–7 år og til selvlæsning for børn fra 9 år.

David Walliams’ bøger er kendt for at være morsomme, hæsblæsende og rørende, og flere af dem er filmatiseret eller opført som teaterstykker. Hans mål med bøgerne er at inspirere og opfordre børn til selv at læse eller få dem til at bede deres forældre om at læse højt for dem – og på den måde åbne porten ind til læsningens verden.

Info om bogen

Forfatter: David Walliams
Oversætter: Kim Langer
Udgivelsesdato: 2. November 2021
Boggenre: Børnebog
Forlag: HarperCollins
Sideantal: 480
ISBN: 9788771918755

Om forfatteren

David Walliams er en britisk forfatter, komiker, skuespiller og tv-vært, som har som sin mission at få børn til at læse bøger. Med 40 millioner solgte børnebøger på 53 forskellige sprog må man sige, at han har haft succes med sit forehavende. Walliams har tidligere udgivet bøger som Slim, Fing og Dæmontandlægen på dansk.

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button