Bøger

Lev livet modigt

En dybt personlig og hudløs ærlig fortælling om sig selv og sit liv, oplæst af forfatteren selv – Michelle Hviid. Jeg hørte bogen som lydbog til og fra arbejde, og tiden fløj bare afsted mens jeg lyttede til oplæsningen. Netop det at det er Michelle selv som har indtalt bogen, giver en hel anden oplevelse, fordi det føles som om hun sidder ved siden af og fortæller sin historie.

Respekt for den kvinde, for hun har da været gennem mere end sin andel af modstand og udfordringer i livet. Senest er det en hjernetumor som satte hende ud af spillet i en periode, men også flere operationer har hun været igennem. Dertil kommer brudte kærlighedsforhold i jagten på at finde drømmemanden…som hun heldigvis har fundet i den mand som hun nu skal giftes med.

På en helt nede på jorden og humoristisk måde, fortæller Michelle Hviid om sine op- og nedture, med 2 dejlige børn og som iværksætter af datingkonceptet runningdinner, og nu som forfatter og foredragsholder, ikke mindst skiftende partnere som ikke helt opfører sig som den drømmefyr som hun går og leder efter.

En bog om et liv som vi andre kan lære meget af, om den modgang som mange kun møder en snert af. Hvad gør det ved en person og hvordan kommer man igennem det uden at miste sig selv. Michelle Hviid er kommet ud på den anden side ved egen hjælp, der er ingen tvivl om den kamp det har været og de umenneskelige kræfter som den kamp har krævet men hold fast hvor er det sejt gået.

Info om bogen

Forfatter: Michelle Hviid
Udgivelsesår: 2020
Forlag: Peoples Press

Hvor kan du købe bogen

På Tales.dkLev livet modigt
På Saxo.dkLev livet modigt

Supersejt

Superwoman

En personlig fortælling fra Michelle Hviid om brudte kæresteforhold, nedture, økonomi og meget mere.....hardcore livsfortælling

User Rating: No Ratings Yet !

Bogormen

Penneførerne bag denne blog er bognørder og bogelskere, vi benytter enhver mulighed for at læse og fordybe os i en god bog.

Andre artikler

Back to top button