Spænding

Under sneen af Yrsa Sigurdartóttir

Yrsa Sigurdardottir begyndte sin forfatterkarriere med at skrive børnebøger. Sidenhen blev hun også kendt for sine kriminalromaner med advokaten Thora Guðmundsdóttir og siden en serie med politimanden Huldar og børnepsykologen Freyja. Yrsa Sigurdardottirs kriminalromaner har stor succes internationalt og er blevet oversat til mere end 30 sprog. To af hendes bøger er endda blevet udvalgt af Sunday Times som årets kriminalroman.

Selv har jeg en noget blandet oplevelse af hendes krimier. Jeg har oplevet hendes bøger fra værende superspændende og fængslende til at jeg ikke har formået at komme igennem hendes bøger. Under sneen hører absolut til blandt de bedste af hendes bøger, som jeg har læst. Med Under sneen viser
Yrsa Sigurdardottir, at hun også mestre gyset. Ekstrem kulde, mørke, sne og en fortælling langt ude i ødemarken danner rammer for denne spændende fortælling.

Forlagets beskrivelse

Et redningshold bliver sendt ud i det afsidesliggende islandske højland for at finde en gruppe forsvundne personer. Hvad fik dem til at bevæge sig ud midt om vinteren, ud i mørke og snestorme? Og hvorfor forlod de det lille shelter de havde, uden ordentligt overtøj og helt udsatte?

Samtidig sker der mærkelige ting ved den isolerede radarstation i Stokksnes. Intet er hvad det ser ud til. Om det er blodpølen fundet i den uberørte sne langt fra civilisationen, en lille barnesko der har fundet vej til overfladen efter at have været begravet i årtier, eller det gabende sorte hul i klippegrunden ved havet, som har en dragende effekt på mennesker?

Under sneen er en hårrejsende og foruroligende roman, som får dig til at gyse. I denne fantastiske stand-alone thriller beviser Yrsa Sigurðardottir endnu engang, at “hun er frygtens frembringer, præcis så behændig som forfattere som Stephen King.” (The Independent)

Anmeldelse

Under sneen viser med al tydelighed at Yrsa Sigurdardottir mestre alt fra børnebøger til gys. Under Sneen er en fremragende og grum spændingshistorie, med massevis af gys. Under sneen er spændende og godt skrevet. Bogens små historier efterlader læseren i en verden, som næsten kun Stephen King kunne have gjort det. Under sneen er fuld af mystiske hændelser, som tryllebinder læseren – og ja gjorde det svært at lægge bogen fra sig.

Om Under sneen

Sprog: Dansk
ISBN: 9788711997741
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Sideantal: 352
Udgivet: 8. februar 2022

Under sneen kan købes hos Saxo.com
Under sneen kan købes hos tales.dk
Under sneen kan købes hos Bog&idé

Under sneen af Yrsa Sigurdartóttir

Under Sneen er en fremragende og grum spændingshistorie

Under Sneen er en fremragende og grum spændingshistorie, med massevis af gys. Under sneen er spændende og godt skrevet. Bogens små historier efterlader læseren i en verden, som næsten kun Stephen King kunne have gjort det.

User Rating: No Ratings Yet !

Andre artikler

Back to top button